Wie ben ik..

Ik ben Anne Marieke Linskens, moeder van twee kinderen, geboren in de mooie Zeeuwse hoofdstad, Middelburg.

Nadat ik in 2002 afgestudeerd ben, als kunstzinnig therapeut, besloot ik te gaan wonen in Honduras. Inmiddels woon ik alweer bijna 20 jaar in Nederland.

Mijn familie komt uit Noord-Limburg en is grotendeels katholiek. Mijn opa & oma van moeders kant hadden een bakkerij en een winkeltje in het dorp. Mijn oma van vaders kant was huisvrouw en moeder van een groot gezin, haar man, mijn opa, was aannemer en heeft veel kerken en huizen gebouwd.

Waar ik van houd:

Mijn huisdieren, Mollie, Mimi, Ylva en nog een heleboel meer kleine en grotere wilde dieren, die onze tuin af en toe komen bezoeken (egels, een vos, vogeltjes, hommels, bijen, lieveheersbeestjes, spinnen, mieren, regenwormen). Wilde planten en bloemen. Bomen. Hazelaars en hazelnootjes.

Het dorp waarin ik woon. Mensen. Muziek en dan vooral de juiste muziek op het juiste moment.

Mineralen en kristallen; aquamarijn, malachiet, quartz (eigenlijk wisselt mijn voorkeur met de dag en het moment)

Kunst, knippen, kleuren, kleien, koken. Dingetjes maken en zelfgemaakte dingetjes.

Boeken; Wie is van hout? The Unwinding. De ontembare vrouw. Habibi. Altijd, altijd moet ik aardig zijn. Sofia danst met Plato. Misschien wisten zij alles…

Het leven. De zee en de sterren. Verhalen.